Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Το «τελευταίο αντίο» στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ (απο την ΜΠΑΜΠΙΝΗ) στο Κοιμητήριο της Ν. Σμύρνης





Η αγαπημένη του σημαία του ΜΙΛΩΝΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ τον συνόδεψε στην "τελευταία κατοικία" του.

  -Σύσσωμη η οικογένεια του Μίλωνα Νέας Σμύρνης, συγγενείς, φίλοι και πολλοί Ξηρομερίτες από την γενέτειρα του, έδωσαν το παρών στην κηδεία του Δημήτρη Ράπτη, όπου του είπαν το τελευταίο "αντίο".

      Πλήθος κόσμου - συγγενείς, φίλοι, αθλητές, πατριώτες και γνωστοί- αποχαιρέτησαν σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, στο Κοιμητήριο της Ν. Σμύρνης, τον 64χρονο Δημήτρη Ράπτη, με καταγωγή απο την Μπαμπίνη Ξηρομέρου και ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος επί 12 χρόνια στον Αθλητικό Όμιλο Μίλων Ν. Σμύρνης.
      Όχι μόνον η οικογένεια του Μίλωνα Νέας Σμύρνης αλλά και πολλοί Ξηρομερίτες είπαν το "ύστατο χαίρε" στον άνθρωπο με μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, στον Δημήτρη Ράπτη......



Οι επικήδειοι
Εκ μέρους του Μίλωνα, ο εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος αναφέρθηκε στη προσφορά του στο σωματείο, ενώ στη συνέχειαεπικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης  Σταύρος Τζουλάκης.

Ο επικήδειος από την Οικογένεια του Δημήτρη Ράπτη. Τον εκφώνησε η νύφη του Άννα Ράπτη σύζυγος Θεόδωρου: 

   Είναι πολύ φτωχά τα λόγια που μπορώ να βρώ για να μιλήσω για τον Δημήτρη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πολύ πικρή και μεγάλη η απουσία σου.
   Όμως εκ μέρους του και εκ μέρους του Θεόδωρου και εμού, οφείλουμε να πούμε έναμεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του που ήταν πάντα δίπλα του:

-τον κ. Ανδρέα Καρταπάνη για την αμέριστη βοήθεια του
-Τους γιατρούς του, κ. Νικόλαο Κωστάκο, κ. Κωνσταντίνο Αυγερινό και κ. Γεώργιο Παυλάκη καθώς και την κυρια Ραυτογιάννη του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ
-τους Μιχαήλ και Ειρήνη Σακελλαρίδη
-Τον κ. Βρανά και κ. Βουτσινά, τον Χάρη και Μαρία Τζιαννίδη, τον Γεώργιο και Αφροδίτη Βερόπουλου, τον Φίλιππο και την Λίνα Παπαδοπούλου.
-Τον Άκη Φραγκούλη, τον Γεώργιο Βαρελά, τον Μανώλη Κατράκη και την γυναίκα του
-Τον κ. Μιχαλάτο και Κώστα Κλειδόπουλο 
-Ενα τεράστο ευχαριστώ στη Τζένη και Γεώργιο Αρκαλάκη και στον Δήμαρχο μας κ. Σταύρο Τζουλάκη
      -Σε όλους τους παλιούς συναδέλφους του στην ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΑΤΡΑΪΚΗ και στους συναδέλφους του στην ΓΣΕΕ και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο
    -και τέλος στον πνευματικό μας ηγούμενο Γέροντα Παρθένιο της Μονής του Αγίου Παύλου Άγιου Όρους, την ηγουμένη της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας,  στην Αίγινα γερόντισσα Αναστασία και την συνοδεία της.
    -Καθώς και τους ιερείς μας της Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης: Ιερομόναχο π. Αριστόβουλο Πολίτη, π. Δήμο Δημητρόπουλο και π. Δημήτριο Παπακωστόπουλο.
   -και όλους όσους ο Δημήτρης αναγνώριζε και αγαπούσε πολύ. 

Αγαπημένε μας αδελφέ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.






Από:xiromeronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου